Jutro je za marsikoga res težko

Zelo veliko ljudi danes zelo težko zjutraj vstane. Jaz sem definitivno ena izmed teh ljudi. Zjutraj imam velike probleme pri vstajanju, še posebej med tednom, ko je potrebno iti v službo. Cel dan sem potem vedno utrujena in potem ko pridem domov, se kar naenkrat zbudim in zvečer ne morem iti spat. Potem pa spet nekaj časa bedim in zjutraj imam spet isti problem.

Zelo pomembno je, da si nekako naredimo dobro jutranjo rutino, saj bomo tako lahko zjutraj lažje ustali kot po navadi. Jaz sem imela na začetku zelo veliko problemov z vstajanjem, saj sem vedno ostala zadnjo minuto in potem sem morala vedno hiteti in ko sem prišla v službo, sem bila čisto povožena. Potem pa sem se odločila, da bom to nekako spremenila. Odločila sem se, da bom začela vstajati prej in da bom predno bom šla v službo kaj naredila. Začela sem vstajati eno uro prej in jutro sem začela z jogo. Joga mi je res pomagala pri temu, da sem celotno telo zbudila in da so moji možgani začeli funkcionirati. S to jutranjo rutino sem postala res zelo zadovoljna in tako sem začela to početi res vsak dan.

Ko sem prišla v službo, sem kar naenkrat imela veliko energije in ni me več izmučilo nič. Zjutraj sem se lepo s pomočjo joge pripravila na cel dan in res me ni moralo nič ustaviti. Bila sem res zelo vesela, saj sem končno ugotovila, kaj potrebujem za to, da imam res dobro jutro. Dobro jutro je res zelo pomembno, saj bomo samo tako imeli zelo dober dan in zvečer bo tudi lažje zaspati. Tudi to sem ugotovila pri sebi, da če imam nek produktiven in dober dan, potem zvečer res z lahkoto zaspim in nimam nobenega problema zjutraj vstati. Dejstvo je, da sem rabila nekaj časa, da sem ugotovila, kaj je narobe, a ko sem končno dobila neko rutino, sem bila res zelo vesela.