Pri opremljanju hiše, stanovanja ali pa poslovnega objekta oziroma pisarne, smo izjemno pozorni tudi na to, kateri material bomo nameščali na tla ali pa na stene. Pri tem se osredotočamo predvsem na tiste, ki so tudi za vzdrževanje precej preprosti. Odlična izbira so ploščice, zlasti keramične.

V resnici ploščice lahko namestimo skorajda v vsak prostor. Izjemno dobrodošle so tudi v zunanjih prostorih, na primer na terasi ali balkonu. Na voljo so najrazličnejši formati. V zadnjem času je celo zaželeno, da se v isti prostor postavljajo ploščice različno velikih formatov. Tudi sicer smo lahko pri zasnovi prostorov precej drzni. Lahko kupimo ploščice z nekoliko bolj nenavadnimi vzorci ali motivi.

Ploščice – kam vse jih lahko nameščate

 

Kombinacija ploščic z drugo vrsto talne podlage

Vse bolj je priljubljeno tudi to, da so prostori med seboj povezani tako, da med njimi sploh ni vrat. Kuhinjski prostor lahko z dnevnim ločimo že tako, da na tla nameščamo različne materiale. Izgled je lahko sila privlačen, obenem pa tudi izjemno funkcionalen.

Pogosto boste torej v istem večjem prostoru naleteli na kombinacijo ploščic ter lesene talne obloge. Medtem ko praviloma ploščice delujejo precej bolj hladno, pa je kombinirani les topel in domač. Tovrstna kombinacija je torej lahko več kot odlična izbira.

 

Najcenejše in hkrati najbolj kakovostne keramične ploščice

Omenili smo, da so ploščice lahko najrazličnejših formatov pa tudi kakovosti. Zelo dobro se obnesejo keramične ploščice, ki pa so cenovno lahko precej drage. Morda se vam v takšnem primeru splača pobrskati pod outlet ponudbo, ki je prav tako precej pestra. V njej boste zagotovo našli ploščice, ki vam daleč najbolj ustrezajo.

Na spletu torej lahko najdete outlet ploščice, nato pa cene ponudnikov primerjate med seboj. Najbolje pa je, da izbranega ponudnika obiščete kar v njegovem fizičnem prodajnem prostoru, kjer boste izbrane materiale videli pa tudi potipali pobliže. Obenem boste prejeli še kakšen koristen nasvet in celo dodatni popust.