Športni avtomobili so bili vedno zelo všeč in pred kratkim sem videla Alfa Romeo športni avtomobil, ki me je zelo presenetil. Avtomobil je vsekakor drugačen kakor običajni športni avtomobili, ki so mi všeč in to me je kar malce presenetilo, da mi je lahko takšen avtomobil tudi všeč. Ampak, ali ne bi bil tako lepo oblikovan, kot je in če ne bi imel takšnega udobja vožnje, kot ga ima, me vsekakor ne bi prepričal.

Prijatelj si je pred kratkim kupil Alfa Romeo športni avtomobil, ker presega na to znamko že mnogo let. Vedno, je bi imel bolj športne modele, ampak nikoli mi ni bil nobem kaj pretirano všeč. Ta, ki si ga je kupil sedaj, je pa res privlačen in tudi zelo dobro se je peljati v njem. Bila sva na kavi, in ker nisem bila s svojim avtomobilom, me je peljal domov. Ker živim malce ven iz centra Ljubljane grem običajno v centre brez avtomobila, saj je vedno težava parkiranjem tukaj. On je doma malo ven iz Ljubljane in to, da bi prišel brez avtomobila, ne pride ravno v poštev. Tako, da je on prišel z novim Alfa Romeo avtomobilom, jaz pa z mestnim avtobusom. Tukaj po Ljubljani se včasih prav res na izplača, voziti z avtom, ker porabiš res preveč časa za vožnjo in iskanje parkirnega mesta.

Ko sem prišla domov, si seveda nisem mogla pomagati in sem se tako razgledala po spletu, da si prevrem več o tem Alfa Romeo avtomobilu, ker je res zanimiv. Nikoli prej ga še nisem videla. Sama ga vsekakor ne bi našla, ker po navadi gledam popolnoma drugačne avtomobile. Je pa zagotovo model, ki mi je padel v oči in interes. Verjetno si ga vseeno ne bom nikoli kupila, ampak kakšna informacija o tem bo pa zagotovo koristna. Sem in tja se bom pa po vsej verjetnosti peljala s tem Alfa Romeo avtomobilom, saj s s tem prijateljem na vsake toliko časa ujameva na kavi. 

Zanimiv Alfa Romeo športni avtomobil